By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Berghain отваря нов етаж през март

Новият етаж ще се фокусира върху по-dark, експерименталното и trippy звучене.

Details

Clubs:

Нов етаж на култовия берлински клуб Berghain ще бъде отворен през март. Името му ще бъде Säule, което в превод от немски означава “стълб/колона”. Точното му местонахождение в сградата все още не е точно оповестено, но най-вероятно ще се намира на приземния етаж под дансинга на Berghain, тъй като точно тази зона преди време е била затворена за реконструкция.

Новият етаж ще се фокусира върху по-dark, експерименталнoто и trippy звучене. Opening-а на Säule, ще бъде на 23-ти март /четвъртък/ в 10 вечерта с Alessandro Adriani, Deena Abdelwahed и Natalia Escobar, които ще пускат в първата част и Dis Fig, Illum Sphere и Laura Clock, които ще поемат щафетата във втората част след полунощ на 24-ти март /петък/.

Все още липсва информация относно програмата на Panorama Bar за петъците. Мартенското издание на дългогодишната поредица Get Perlonized!, което се провежда всеки първи петък на месеца е било изтрито от списъците със събития в Resident Advisor и от програмата на клуба.

Via: Resident Advisor

More from bassline.bg

ОТНЕХА ЛИЦЕНЗА НА FABRIC LONDON

Рано тази сутрин, към 1 след полунощ, след извънредно заседание продължило над 6 часа, градския съвет на Айлингтън взе решение да отнеме лиценза на култовия лондонски клуб fabric.