By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Berghain отваря нов етаж през март

Новият етаж ще се фокусира върху по-dark, експерименталното и trippy звучене.

Details

Clubs:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Нов етаж на култовия берлински клуб Berghain ще бъде отворен през март. Името му ще бъде Säule, което в превод от немски означава “стълб/колона”. Точното му местонахождение в сградата все още не е точно оповестено, но най-вероятно ще се намира на приземния етаж под дансинга на Berghain, тъй като точно тази зона преди време е била затворена за реконструкция.

Новият етаж ще се фокусира върху по-dark, експерименталнoто и trippy звучене. Opening-а на Säule, ще бъде на 23-ти март /четвъртък/ в 10 вечерта с Alessandro Adriani, Deena Abdelwahed и Natalia Escobar, които ще пускат в първата част и Dis Fig, Illum Sphere и Laura Clock, които ще поемат щафетата във втората част след полунощ на 24-ти март /петък/.

Все още липсва информация относно програмата на Panorama Bar за петъците. Мартенското издание на дългогодишната поредица Get Perlonized!, което се провежда всеки първи петък на месеца е било изтрито от списъците със събития в Resident Advisor и от програмата на клуба.

Via: Resident Advisor

More from bassline.bg

SOFIA UNDERGROUND 2016: INNER CONFLICTS

Sofia Underground е фестивал за съвременно изкуство с легендарен статут и оригинална форма. Основан от художествения критик Руен Руенов (1958-2011) през 1997., когато се провежда в подземията на НДК като разгърнат хепънинг с многочасова пърформанс прогама – реакция на социалните кризи по това време.

TUBE & BERGER – RINSE FM PODCAST 11.06.2016

2-часовият подкаст на Tube & Berger излъчен на 11-ти юни по Rinse FM с изключителна трак селекция. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19234&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

DRUMCODE ALL STARS – DRUMCODE RADIO LIVE 300

Юбилейното 300 поред издание на Drumcode Radio Live, представя 4 часов techno маратон от Adam Beyer, Ida Engberg, Bart Skils, Sam Paganini и Paul Ritch от Drumcode сцената на тазгодишното издание на Awakenings в Антверпен.