By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

BEATOVEN

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Борислав Иванов а.к.а. BeatOven, малко познат “хаус DJ” от София, е стилово ориентиран към aнглийската ъндърграунд hip-hop и reggae сцени. Бил е на една сцена, като подгряващ артист с illBiLLy HiTEC и LongFingah от Германия и родни reggae артисти. Увлечението му към музиката е от “панти в клека” или по-точно казано от време оно. Грижовно събира грамофонни плочи на съхранение, предпазвайки майката Земя от замърсяване.

За траклиста:
В микса, който е направен само с грамофонни плочи съм използвал парчета на BVA MC, Ocean Wisdom, The Four Owls (тези артисти нямам търпение да видя на живо) и Mungos Hi-Fi и Кhan.
“If the beat don’t bang we can’t hang!”

Mixcloud / SoundCloud

More from bassline.bg

DJZION

djZION е един от първите reggae DJ-и в България. Започнал през далечната 1997, когато изкарва курсове за DJ при DJ Happy Fine и Иво Главата, вече почти 20 години продължава да пуска любимите си стилове, а именно reggae, ragga, jungle, ska, dub и punk.

DAFT DUB

Мартин Стайков известен още като Daft Dub е един от първите експериментатори с dub музика в България и един от създателите на независимия музикален фестивал Sun Tribe Open Air.

BAAUER – THE ESSENTIAL MIX 26.03.2016

Дебютният Essential Mix на YouTube сензацията Baauer излъчен на 26-ти март в ефира на BBC Radio 1 – еклектичен микс включващ trap, garage, dubstep, hip-hop и много други стилове, превръщащи микса в истинска класика, а Baauer в кредибилен продуцент, който далеч не се главозамая от безспорния успех на Harlem Shake.