By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Bassline Radioshow #001 24.11.2016

kaloo
Bassline Radioshow #001 24.11.2016
Details

Artist:

Title:

Bassline Radioshow #001

Label:

Release date:

24.11.2016

Source:

Coda Radio

Миналият четвъртък, беше първото издание на Bassline Radioshow по on-line радиото на Mеrtropolis – Coda. Знаете, че имаме голяма уста и изразена позиция и затова Mеrtropolis ни поканиха да упражняваме тези си качества в техният ефир. За съжаление, поради технически проблеми, можем да ви представим само музикалната част на предването – 1 час и 30 минути микс с нова музика от Brassica, Fur Coat, Michael Meyer, Riva Starr и други, миксирана от нашият главен редактор DJ Kaloo.

More from bassline.bg

PHON.O – MERCURIAL (VIDEO VERSION)

Поредното видео към парче на Phon.O Mercurial e част от предстоящото EP на германеца – Afterglow, което ще се появи с още две парчета на 1-ви април през Tectonic Recordings.

GAY TECHNO UNDERGROUND СЦЕНАТА В САЩ

Вероятно за повечето от вас думите gay, techno и underground звучат екзотично наредени в едно изречение. И докато в последните няколко години шумните EDM партита и фестивали и безумно високите хонорари на самопровъзгласили се за DJ-и лица, обуславяха така дългочаканото навлизане на електронната музика в Щатите, то под светлините на лед екраните и фоерверките се разкрива една друга реалност, която все повече се връща към корените на електронната музика и нейните основни ценности.