By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Bassline Radioshow по Coda Radio

bassline.bg засилва онлайн присъствието си с Bassline Radioshow по Coda Radio. Радиопредаването ще се излъчва всеки последен чътвъртък на месеца от 16:00 часа.

Водещ на предаването ще е нашият главен редактор Kaloo, който в първият един час ще представя селекция от нови парчета, горещи новини от света на dance музиката и дискусия по различни теми. Във втория един час, ще слушаме guеst mix от родни и международни артисти и DJ-и, който в последствие ще бъде качван на bassline.bg като нов епизод от поредицата Bassline Podcast и ще можете да стриймвате по всяко време или сваляте напълно безплатно. Записи на предаванията ще бъдат качвани в профила на bassline.bg в Mixcloud.

Първото издание на Bassline Radioshow ще бъде този четвъртък, 24-ти ноември. Началото е в 16:00 часа.

Coda Radio можете да слушате онлайн на coda.metropolis.bg или през мобилния си телефон по всяко време, чрез приложението за Android или iOS.

More from bassline.bg

JOHN TALABOT – ALL NIGHT AT MOOG BCN

Почти 6 часов запис на all night long сета на John Talabot от 24-ти август от клуб Moog в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=20084&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);