By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

AUDION С НОВ АЛБУМ ЗА !K7 RECORDS

Details

Artists:

Labels:

Alpha е заглавието на предстоящият нов албум на Audion, другото алтер его на Matthew Dear. Това е и първият албум на Audion от десет години насам, ако не броим сборната компилация Audion X, която излезе през 2013 от Spectral Sound. В края на април пък, излезе юбилеен ремикс албум с 9 ремикса на парчето му Mouth To Mouth, който отбеляза 10-годишнината от излизането на трака.

Досега по-голяма част от релийзите на Audion бяха издание на Spectral Sound, включително и LP-то му от 2005 – Suckfish. Новият му албум Alpha обаче, ще бъде издаден през берлинския лейбъл !K7 Records, с които Dear сключи договор неотдавна.

Alpha ще съдържа 13 парчета, които ще си бъдат в досегашната techno посока на Audion. Артуърка на албума е дело на дългогодишният design колаборатор на Dear – Will Calcutt. Alpha ще се появи официално на 10-ти юни.

More from bassline.bg

RA BETWEEN THE BEATS: THE BLACK MADONNA

The Black Madonna е поредният участник във видео поредицата на Resident Advisor – Between The Beats. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19733&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

15289652
Beno–San – Archetypes EP

Beno-San – Archetypes EP

3 нови парчета от Beno-San събрани в Archetypes EP за Oculus Records. EP-то излиза на 13-ти февруари с ремикси от Follic State и Damien Fisher.