By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

AUDIOFLY С НОВ ЛЕЙБЪЛ И ПОРЕДЕН ГИГ У НАС

Details

Artists:

Labels:

Clubs:

Anthony Middleton и Luca Saporito, по известни като дуото Audiofly, стартират нов лейбъл – Flying Circus Recordings. Освен всичко, лейбълът ще отбележи 10 годишнината от началото на добре познатите ни на всички Flying Circus партита хоствани от дуото. Flying Circus Recordings ще издаде парчета на Eric Volta, Francesco Lombardo, Azimutе и самите Audiofly, чийто EP She Gave Me Love е и първят официален рилийз на лейбъла, който ще се появи на 5-ти август. Вторият трак в EP-то – Don’t Explain включва вокали от Georgina Lewis.

Рънването на лейбъл не е ново начинание за Anthony и Luca. Пред почти 8 години, двамата стартираха успешния Supernature.

Успоредно с новината за новия лейбъл, дойде и новината за поредното дългочакано гостуване на дуото у нас. То ще бъде на 19-ти август на Cayo Beach Bar. Audiofly ще представят парти поредицатa си Flying Circus и ще промотират новият си лейбъл. Support от родна страна ще окажат Pacho B и Pepo.

More from bassline.bg

ВИЕНА СЕ СБОГУВА С НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ СИ КЛУБ

Тъжните новини за клубния живот в световен мащаб продължават. Най-влиятелния клуб в Австрийската столица затвори врати миналата неделя след тридневно парти с line-up от местни артисти, спомогнали за развитието на клуба в последните 7 години.

MACEO PLEX С РЕЗИДЕНСИ В PACHA IBIZA

Дългогодишни резиденти като Carl Cox и Richie Hawtin прекратиха партита си на Ибиза и освободиха място за нови резидентски вечери. Една от тях ще бъде Mosaic на Maceo Plex.