AUDIOFLY С НОВ ЛЕЙБЪЛ И ПОРЕДЕН ГИГ У НАС

Details

Artists:

Labels:

Clubs:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Anthony Middleton и Luca Saporito, по известни като дуото Audiofly, стартират нов лейбъл – Flying Circus Recordings. Освен всичко, лейбълът ще отбележи 10 годишнината от началото на добре познатите ни на всички Flying Circus партита хоствани от дуото. Flying Circus Recordings ще издаде парчета на Eric Volta, Francesco Lombardo, Azimutе и самите Audiofly, чийто EP She Gave Me Love е и първят официален рилийз на лейбъла, който ще се появи на 5-ти август. Вторият трак в EP-то – Don’t Explain включва вокали от Georgina Lewis.

Рънването на лейбъл не е ново начинание за Anthony и Luca. Пред почти 8 години, двамата стартираха успешния Supernature.

Успоредно с новината за новия лейбъл, дойде и новината за поредното дългочакано гостуване на дуото у нас. То ще бъде на 19-ти август на Cayo Beach Bar. Audiofly ще представят парти поредицатa си Flying Circus и ще промотират новият си лейбъл. Support от родна страна ще окажат Pacho B и Pepo.

More from bassline.bg

RELINA

Relina е ненаситен меломан на всякаква музика – от funk, та до punk. Много артисти са й повлияли през годините. Харесва й в миксовете си да преминава през различни музикални направления.

KOLLEKTIV TURMSTRASSE – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Един час микс и жестока селекция от дуото Kollektiv Turmstrasse за предстоящото издание на Diynamic Festival 2016 в Амстердам. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18837&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

A VERY SPECIAL SATURDAY WITH TRUS’ME

Тази събота, 29-ти октомври, в Tell Me Bar ще гостува британският DJ и продуцент Trus’me. David Wolstencroft, както е истинското му име, ще представи типичния за него еклектичен сет от house, techno и всичко помежду им.