By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ПОРЕДЕН РЕСТАРТ ЗА RENAISSANCE И ПОРЕДИЦАТА ИМ

Details

Artists:

Labels:

Promoters:

Renaissance стартира през 1992 като клубна вечер в Mansfield, Англия, движена от Geoff Oakes. Събитията начело със Sasha, са в основата на успеха на бранда, и нещата съвсем естествено еволюират с лейбъл и култовата микс поредица Renaissance The Mix Collection.

През 2010 бранда попада под администрацията на Ministry of Sound, и три години по-късно излязоха 2 издания на компилацията миксирани от Tale of Us и Tiefschwarz. Появата на двата микса бе обявена като рестарт на Renaissance, но след тях не излезе нищо друго.

Сега Renaissance отново е под управлението на Geoff Oakes, а от Facebook страницата им става ясно, че това е поредния рестарт за лейбъла, като вече имат организирани и няколко предстоящи партита. Renaissance се завръщат и с чисто ново издание на компилацията Renaissance The Mix Collection, която ще бъде миксирана от Art Department. Jonny White всъщност стои и в основата на предстоящите събития на бранда заедно с Chaim, Samu.L и August Artier.

Микса на Art Department за Renaissance, традиционно ще бъде двоен и ще се появи в средата на юни. Самият Oakes има много и големи планове за бранда, който през 2017 ще отпразнува своята 25 годишнина.

More from bassline.bg

ОТНЕХА ЛИЦЕНЗА НА FABRIC LONDON

Рано тази сутрин, към 1 след полунощ, след извънредно заседание продължило над 6 часа, градския съвет на Айлингтън взе решение да отнеме лиценза на култовия лондонски клуб fabric.