By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

AME, HITO И BEN KLOCK ПРЕЗ АПРИЛ В СОФИЯ

Hot Since 82, KiNK, Terry Francis и Nathan Coles допълват парти програмата в София за април.

Details

Февруари и март бяха party heavy месеци с редица дебюти на родна територия, плюс поредното издание на Horizon Festival, благодарение на което успяхме да чуем повече от 100 местни и международни имена. Ето нашата event селекция за април и артистите, които можете да чуете на територията на София.

Yalta Club стартираха годината с предварително обявена програма за първите 3 месеца на 2016. В последно време обаче, започнаха да обявяват събитята си седмица за седмица и най-вероятно тази тенденция ще продължи и в следващите месеци. Снощи бе обявено и първото им събитие за април. Съвсем не на шега, на 1-ви април ще гостува Hot Since 82 в поредицата им Plush.

На 1-ви април, в Studio EW, пичовете от Elegantly Wasted са подготвили отново среща с берлински резидент – този път става въпрос за Omar, чийто сетове, за предпочитане vinyl only, са базирани на techno, electro и deep. С него, също от Берлин пристига и Garo, който пък напоследък има чести гигове в Wilde Renate, и вече успешно затвърди мястото си на берлинската сцена и не спира да обогатява стила си.

По всичко личи, че 1-ви април е поредния повод за празник, защото отново в петъчната вечер почитателите на minimal techno-то пък, ще имат възможността да чуят Nakadia и Worda в High Club, подкрепени от Vladin, Prisoneer, Nikk. и M.A.C DJ.

На следващата вечер, Terra Music ще представят японката Hito в традиционно кимоно и със също толкова традиционният й vinyl only сет във Fabrica 126. Резидентката на ENTER. ще бъде подкрепена от резидентите на Terra – Antoni Andonov и Lyuben.

На 8-ми април, Fabrica 126 ще се трансформира в арена за едно от най-емблематичните събития на електронната сцена в Англия – парти поредицата Wiggle идва в София и ще представи tech-house героите Terry Francis и Nathan Coles и техния 4 часов b2b сет. Вечерта ще бъде открита от Raine и закрита от Ivo Graves.

The NXT GEN и младият швейцарски лейбъл Act-Fact Records ще направят съвместен шоукейс на 15-ти април. В него участие ще вземат дългогодишните професионални партньори Giovanni Verrina и Germano Ventura, Vico Dinami, Zano.P и Dan Evtimov от ростера на лейбъла, и разбира се Dimitri Monev. Мястото на събитието все още не е известно. А повече за Giovanni Verrina и Germano Ventura, можете да си припомните от интервюто ни с Verrina тук.

Малко преди края на месеца, на 22-ри април ще станем свидетели на второто събитие от поредицата Metropolis 20 и новата им концепция Sonic Voyager с хедлайнери KiNK и Ben Klock в Хладилния Завод, на ул. Индустриална 11 в София.

С огрoмна надежда, че ще имаме сили да продължим и на следващата вечер, 23-ти април, когато Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov ще ни чакат в Yalta Club заедно с Kristian Beyer от дуото Ame и поредният силен Takeover. Едно е сигурно, Takeover и Ame не разочароват. Въпреки че уловихме всяка секунда от сета на Kristian по време на Horizon Festival в Банско само преди седмица, определено нямаме търпение да се потопим в Innervisions трипа отново.

More from bassline.bg

TIGA – NO FANTASY REQUIRED PART 2: ORIGINS

Втората част от документалната поредица на Thump за процеса по създаването на последния албум на Tiga – No Fantasy Required. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19278&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);