By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

AME И SCHWARZMANN С АЛБУМИ ПРЕЗ 2017

Details

Artists:
, ,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand
Тази седмица, Dixon бе гост в рубриката на Resident Advisor – Instagram Takeover, в която гост-артистите, превземат Instagram профила на Resident Advisor и постват снимки и коментари.

В четвъртък сутринта, посредством снимка, Dixon разкри някои от предстоящите планове на лейбъла Innervisions. Под снимката, на която той, Frank Wiedemann и Henrik Schwarz са в студиото, Dixon написа: “Слушаме части от парчета от новите албуми на Ame и Schwarzmann. 2017 ще бъде невероятна!”

Албумът на Ame, ще бъде и първият им от 13 години насам, ако не броим Live албумът им от 2012, в който бяха включили live версии и специални едити на нянкои от своите парчета. През 2004, те издадоха едноименния Ame през Sonar Kollektiv – лейбълът от който всъщност тръгва съвместната работа между Ame, Dixon и Henrik Schwarz и самият лейбъл Innervisions.

Колаборативния проект между Wiedemann и Henrik Schwarz – Schwarzmann все още няма издадени студийни записи, но имат няколко live участия под това име. Повече подробности на този етап липсват и доколкото познаваме работата на Innervisions, скоро няма да се появят.

Via Resident Advisor

Снимка, публикувана от Resident Advisor (@resident_advisor) на

More from bassline.bg

BLAZE – LOVELEE DAE (BICEP REMIX)

Дългочакания ремикс върху Lovelee Dae на Blaze от дуото Bicep е вече факт в профила им в SoundCloud. Ремиксът ще излезе и с dub версия на 26-ти август през лейбъла им Feel My Bicep.

BLOND:ISH – THE ESSENTIAL MIX 16.04.2016

Мацките от Blond:ish представиха двучасов хипнотичен микс за Essential Mix по BBC Radio 1. Миксът е записан в студиото на плажа край Tulum, Mexico и включва много нови релийзи и едити.