By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

AME И DIXON С ОБЩ ESSENTIAL MIX ПРЕЗ АПРИЛ

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Kristian Beyer – едната половина от дуото Ame и трикратния победител в годишното допитване на Resident Advisor за Top 100 DJs – Dixon ще обединят сили за един ексклузивен Essential Mix на 2-ри април.

На 18-ти октомври 2012, Ame и Dixon направиха култов 4 часов b2b DJ сет по време на Boirel Room в Amsterdam в рамките на Amsterdam Dance Event, който и до днес има изключителна стойност и е тема за всички медии и фенове. Разбира се, нашият архив го пази и можете да го слушате или свалите от bassline плейъра.

В очакване на Essential Mix-a на шефовете на Innervisions, родната аудитория ще има възможността да се наслади на третото поред гостуване на Ame в България и второто им DJ шоу в рамките на Horizon Festival още в средата на март, когато Kristian Beyer ще пристигне в Банско.

Photo credit: Essential Mix

More from bassline.bg

Януарски Dirtyfunk в Studio Elegantly Wasted

Астролозите предупреждават, че влиянието на ретроградния Меркурий ще отслабва до края на януари, затова не прибързвайте все още с изпълнението на важни задачи или работни планове, а се отдайте на хедонистични забавления и постновогодишни партита.