By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ALEXX PETRENKO

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

За Alexx Petrenko музиката е като вълнуващо пътешествие, на което той тръгва когато е на 16. Откривайки много нови неща и вълнувайки се от всяко едно от тях, той трудно би могъл да категоризира стила си. Завладян е от музиката на артисти като Guy Gerber, Robag Wruhme и Matthew Dekay, от които черпи вдъхновение. В последните две години има редица участия в столичния Yalta Club, а на последния My Beat Music Room подгрява небезизвестните Supernova.

За траклиста:
В микса съм включил меланхоличното Vanishing Point на Alex Arnout, Move D с Anne Will за Liebe*Detail от 2005, наскоро “изваденото от скрина” Deep на KiNK, както и жесток ремикс на Levon Vincent върху парчето на Mike Dehnert – Umlaut 2. Останалите продукции са Axel Boman с 1979 за любимите Pampa Records, Cid Inc с Response за Sudbeat Music, издаденото за Play It Say It – Leonardo Gonnelli – Tonada, както и дългоочакваното Facing The Sea на Fort Romeau за лейбъла Live At Robert Johnson.

SoundCloud / RA

More from bassline.bg

LEHAR – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Поредният Diynamic Festival Podcast е миксиран от Lehar. Миксът е записан по време на наскоро приключилото издание на фестивала в Амстердам.