By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ALEXX PETRENKO

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

За Alexx Petrenko музиката е като вълнуващо пътешествие, на което той тръгва когато е на 16. Откривайки много нови неща и вълнувайки се от всяко едно от тях, той трудно би могъл да категоризира стила си. Завладян е от музиката на артисти като Guy Gerber, Robag Wruhme и Matthew Dekay, от които черпи вдъхновение. В последните две години има редица участия в столичния Yalta Club, а на последния My Beat Music Room подгрява небезизвестните Supernova.

За траклиста:
В микса съм включил меланхоличното Vanishing Point на Alex Arnout, Move D с Anne Will за Liebe*Detail от 2005, наскоро “изваденото от скрина” Deep на KiNK, както и жесток ремикс на Levon Vincent върху парчето на Mike Dehnert – Umlaut 2. Останалите продукции са Axel Boman с 1979 за любимите Pampa Records, Cid Inc с Response за Sudbeat Music, издаденото за Play It Say It – Leonardo Gonnelli – Tonada, както и дългоочакваното Facing The Sea на Fort Romeau за лейбъла Live At Robert Johnson.

SoundCloud / RA

More from bassline.bg

DAVID AUGUST & DSO – BOILER ROOM BERLIN

Запис на съвместният концерт на David August и Deutsches Symphonie Orchester за Boiler Room Берлин. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19646&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

Bassline Radioshow по Coda Radio

bassline.bg засилва онлайн присъствието си с Bassline Radioshow по Coda Radio. Радиопредаването ще се излъчва всеки последен чътвъртък на месеца от 16:00 часа.