By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ALEX NIGGEMANN С МИКС ЗА BALANCE PRESENTS

Details

Artists:

Labels:

Alex Niggemann е поредното име, което ще направи своя принос за компилацията на австралийския лейбъл Balance Music – Balance Presents. Това ще бъде и третото издание на поредицата за тази година, след впечатляващите миксове на Patrice Bäumel и Darius Syrossian.

Микса на Niggemann включва общо 19 парчета от имена като Andrea Oliva, Gui Boratto, Trikk, Dubspeeka, Baikal, Sebastian Mullaert, Etapp Kyle и Ø [Phase]. Почти всички парчета са в оригиналните си версии. Ремиксите са дело на Denis Horvat, Daniel Avery и Trevino. В микса влизат и 2 парчета на самият Niggemann, едното от които – Hurricane, в колаборация с The Shadow Self. Hurricane е и ексклузивния трак в компилацията, който ще бъде издаден и като самостоятелно EP до края на годината през Balance Music заедно с още един нов трак на Niggemann и ремикс от Marcus Worgull.

Миксът на Niggemann за Balance Presents има за цел да представи еволюцията на германeца като артист през годините и някои от паметните му издания за лейбъли като Poker Flat, Watergate Records и Last Night On Earth на Sasha. Парчетата на Speaking Minds и Denis Horvat пък са част от изданията на собствения му лейбъл – AEON. Alex Niggemann се е постарал транзициите при смесването на парчетата, да образуват напълно “нови парчета”, което е и още една от основните съставки на микса му, без да изневерява на основният си стил – deep, мелодично и често драматично techno.

Balance Presents излиза на 28-ми октромври от Balance Music.

More from bassline.bg