By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ALAN FITZPATRICK МИКСИРА FABRIC 87

Details

Artists:

Исках да създам микс, който да остане във времето и да съдържа парчета, които хората все още не познават. Опитах се да постигна това, благодарение на специалните едити и ексклузивните и неиздавани парчета, които успях да включа.

С тези думи на самият Alan Fitzpatrick очакваме появата на микса му за 87-та част на поредицата Fabric на 15-ти април. От общо 23-те парчета, 5 са продукция и ремикси на британеца плюс такива на Scuba, Marcel Fengler, Truncate & Jimmy Edgar, Monoloc, Reset Robot, Ilario Alicante, Mike Dehnert, Bjarki, Markus Suckut и други.

Ден след излизането на компилацията е насрочено и launch партито във Fabric, Лондон с участието на Fitzpatrick, Mike Dehnert и Reset Robot. На 5-ти март пък чакаме британецът у нас в Inter Expo Center заедно със Sam Paganini в първотo събитие по повод 20 годишнината на Metropolis – Heroes Total.

More from bassline.bg

TALE OF US СТАРТИРАТ НОВ ЛЕЙБЪЛ AFTERLIFE

Италианското дуо Tale of Us ще стартират нов лейбъл, който ще се казва Afterlife. Ако името на лейбъла ви звучи познато, то е защото Carmine Conte и Matteo Milleri вече рънват парти поредица със същото заглавие.

ОТ ХОЛАНДИЯ С ЛЮБОВ…

Някъде между интезнивната си изпитна сесия и наситената си декемврийска парти програма, Живко Тодоров разказва как се е променила сцената в Холандия за последните 30 години и защо комерсиализацията на електронната музика далеч не се изчерпва с поредното гостуване на Mark Knight у нас.

10+ SONAR FESTIVAL 2016 PODCASTS

Все още сме под въздействието на магията наречена Sonar Festival и кажи-речи вече седмица сме подвластни на сетовете и концертите, които чухме и видяхме.