By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ADAM PORT – SONNENFINSTERNIS EP (KM033)

Details

Artists:
,

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Sonnenfinsternis EP на Adam Port излезе на 24-ти юни от Keinemusik и съдържа 3 парчета, едното от които в колаборация с Jennifer Touch.

More from bassline.bg

Nina Kraviz стартира нов лейбъл – GALAXiiD

Nina Kraviz официално обяви старта на нов лейбъл GALAXiiD, който ще оперира като дъщерен на трип. GALAXiiD, подобно на трип, “ще има същата силна визуална идентичност, като автори на артуърка на всички рилийзи на лейбъла ще бъдат психедилични артисти.”

julian-jeweil
Julian Jeweil – Drumcode Radio Live #335

Julian Jeweil – Drumcode Radio Live #335

335-ият епизод на Drumcode Radio Live представя студиен микс от французина Julian Jeweil представен в края на месец януари. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22214&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

FULL TRACK STREAM: TENSNAKE – DESIRE

Германския DJ и продуцент Marco Niemerski по-известен като Tensnake е готов с новото си EP. Desire ще съдържа 2 парчета и инструментална версия на заглавното и ще се появи на винил и digital на 22-ри април.