By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

5 ГОДИНИ COMMA GROUP С DELILAH

Details

Artists:
,

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

На 26-ти март Comma Group празнуват своя 5-ти рожден ден в Sofia Live Club! Той ще бъде отбелязан със специален full band концерт, дело на екзотичната Delilah!

Палома Стокър, е британска изпълнителка, родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah. През 2011 г. излиза сингълът Time – създаден съвместно с Chase & Status, a видеото към песента има близо 17 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година излиза самостоятелната ѝ песен – Go, която е и част от дебютният й албум From the Roots Up, който се изкачва на 5-то място в музикалните класации на Острова.

Вратите отварят точно в 21:00 с подгряващ сет от Bagerziev, дългогодишен resident DJ на Comma Group. Delilah и групата й ще се качат на сцената около 23:00. 

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

More from bassline.bg

MARIBOU STATE – PORTRAITS OUTTAKES EP

На 22-ри януари се появи ново EP на Maribou State за дъщерния лейбъл на Ninja Tune – Counter Records. Portraits Outtakes включва 3 неиздавани досега парчета от поредицата Portraits.

BLAZE – LOVELEE DAE (BICEP REMIX)

Дългочакания ремикс върху Lovelee Dae на Blaze от дуото Bicep е вече факт в профила им в SoundCloud. Ремиксът ще излезе и с dub версия на 26-ти август през лейбъла им Feel My Bicep.