4 дни Meadows In The Mountains през юни

Организаторите обявиха първата фаза артисти от line-up-a за 2016

Най-еклектичния фестивал по родните ширини – Meadows In The Mountains тази година се завръща за своето поредно издание в красивите поляни на Родопите, близо до Полковник Серафимово, Смолян. Фестивалът ще се състои между 10-ти и 13-ти юни, а вече са ясни и първата порция обявени имена, които ще се погрижат за музикалното оформление на събитието.

За начало, жанровото разнообразие е поверено на Sassy J, Bruno Schmidt, Henry Wu, Albrecht Wassersleben, Last Japan, Edd Word, Anna Wall, Zulu и други. Изпълненията на живо винаги са били един от силните акценти на MITM и тази година те ще бъдат център на програмата заедно с Chelou, De Fuego, Ginger, Guss Harvey, Subculture Sage и триото The Yussef Kamaal.

Meadows In The Mountains ежегодно се провежда в изключително красивата местност край село Полковник Серафимово, Смолян в Родопите на 850 метра надморска височина и на една ръка разстояние от българо-гръцката граница. Местността се слави с богато културно наследство, като древно-тракийските местности Перперикон и Татул, средновековни замъци, църкви, манастири и етно-селища с традиционна българска архитектура от 18-ти и 19-ти век – места, които винаги са очаровали не само туристите, но и всеки българин. Легендата разказва, че планината е била дом на Орфей, който имал способността да очарова всичко живо, дори и камъните със своята музика. Meadows In The Mountains също като Орфей, освен с природните дадености на България, ще ни очарова с много и качествена музика.

Традиционно първите три дни на MITM ще се проведат на открито в планината, а на 4-тият ден ще се състои pool & spa партито. Очаквайте новите попълнеиня в line-up-a и повече подробности, скоро на bassline.bg

Опазването на околната среда е мисия на цялото ни общество и засяга всички нас – заедно, като граждани на държава с необятни и красиви природни дадености, така и поотделно – като индивидуалното отношение, отговорност и разбиране на всеки един от нас за важността на природата и ресурсите, с които тя ни помага в нашето ежедневие. Затова пазете природата и изхвърляйте отпадъците си на подходящите за това места. Включете се доброволно в почистването на терена, след края на фестивала!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Pan-Pot идват за Solar Easter 2016

Германското дуо Pan-Pot идват в София на 5-ти май догодина, като част от line-up-a за Solar Easter Trinity 2016. Заедно с двамата, в едната зала ще видим и чуем още Nicole Moudaber, Chris Liebing и Philip Chernikov.

Maceo Plex и Len Faki на Astropolis 2016

Между 1-ви и 3-ти юли ще се проведе 22-рото издание на Astropolis Festival в Брест, Франция. Организаторите обявиха пълния line-up за нощната програма на фестивала, която включва три клубни събития в Astroclub, Bunker Palace и Cabaret Sonique, както и ритуалната вечер в гората Keroual.

Sonar moves to July in 2019

The Barcelona festival, which just wrapped up its 25th anniversary edition, traditionally takes place in June. Thanks to a huge textile fair, it will now run from July 18th to 20th in 2019, before returning to its regular schedule in 2020.