By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

4 ДНИ MEADOWS IN THE MOUNTAINS ПРЕЗ ЮНИ

Организаторите обявиха първата фаза артисти от line-up-a за 2016.

Details

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Най-еклектичния фестивал по родните ширини – Meadows In The Mountains тази година се завръща за своето поредно издание в красивите поляни на Родопите, близо до Полковник Серафимово, Смолян. Фестивалът ще се състои между 10-ти и 13-ти юни, а вече са ясни и първата порция обявени имена, които ще се погрижат за музикалното оформление на събитието.

За начало, жанровото разнообразие е поверено на Sassy J, Bruno Schmidt, Henry Wu, Albrecht Wassersleben, Last Japan, Edd Word, Anna Wall, Zulu и други. Изпълненията на живо винаги са били един от силните акценти на MITM и тази година те ще бъдат център на програмата заедно с Chelou, De Fuego, Ginger, Guss Harvey, Subculture Sage и триото The Yussef Kamaal.

Meadows In The Mountains ежегодно се провежда в изключително красивата местност край село Полковник Серафимово, Смолян в Родопите на 850 метра надморска височина и на една ръка разстояние от българо-гръцката граница. Местността се слави с богато културно наследство, като древно-тракийските местности Перперикон и Татул, средновековни замъци, църкви, манастири и етно-селища с традиционна българска архитектура от 18-ти и 19-ти век – места, които винаги са очаровали не само туристите, но и всеки българин. Легендата разказва, че планината е била дом на Орфей, който имал способността да очарова всичко живо, дори и камъните със своята музика. Meadows In The Mountains също като Орфей, освен с природните дадености на България, ще ни очарова с много и качествена музика.

Традиционно първите три дни на MITM ще се проведат на открито в планината, а на 4-тият ден ще се състои pool & spa партито. Очаквайте новите попълнеиня в line-up-a и повече подробности, скоро на bassline.bg

Опазването на околната среда е мисия на цялото ни общество и засяга всички нас – заедно, като граждани на държава с необятни и красиви природни дадености, така и поотделно – като индивидуалното отношение, отговорност и разбиране на всеки един от нас за важността на природата и ресурсите, с които тя ни помага в нашето ежедневие. Затова пазете природата и изхвърляйте отпадъците си на подходящите за това места. Включете се доброволно в почистването на терена, след края на фестивала!

More from bassline.bg

YOUTUBE ЩЕ ПРЕДАВА 360 ГРАДУСОВ LIVE STREAM

Coachella разкриха плановете си да предават на живо вторият си фестивален уикенд посредством 360-градусова технология. В същото време от YouTube обявиха, че до тогава платформата им ще прдлага услугата.

Time Warp обявиха масивен line-up за 2017

През 2017 techno титана Time Warp ще се състои на 1-ви април в Mannheim, Германия. Line-up-a не е особена изненада при все, че ежегодно фестивала събира на една сцена най-големите имена на techno музиката, но пък е истинска наслада за всички почитатели на жанра и събитията с тази насоченост.