By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

30 ГОДИНИ ELECTRICA SALSA НА SVEN VATH

Details

Artists:
, ,

Labels:

Тази година се навършвт 30 години от издаването не култовото парче Electrica Salsa на Sven Väth. Парчето излиза през 1986 под псевдонима OFF и поставя началото на шеметната кариера на Papa Sven.

Изключителния повод ще бъде отбелязан с преиздаване на парчето в оригиналния му вариант заедно с ремикси от Henrik Schwarz и Roman Flügel, като Schwarz се включва цели три версии.

Roman Flügel е мой добър приятел и многоуважаван колега и направи страхотна версия на парчето. Сигурен съм, че доста хора ще бъдат изненадани от ремикса му. От друга страна Henrik Schwarz покани цял брас бенд в стуиото за неговия ремикс, създавайки една наистина модерна версия.

Юбилейното издание ще се появи на 25-ти юли през Cocoon Recordings.

More from bassline.bg

RA IN SESSIONS: AUDION LIVE IMPROVISATION

Audion е специален гост в рубриката на Resident Advisor – In Sessions, където представя импровизации на живо. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19859&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);