24 часова Insomnia с Metropolis

Alan Fitzpatrick и Ilario Alicante се завръщат на родна земя за 24-часово безсънно парти на плаж Перла край Приморско. Летния gathering на MetropolisInsomnia ще стартира в 22:00 часа на 8-ми август и ще приключи в 22:00 на 9-ти август. Както винаги организаторите са се погрижили за максималното парти настроение на всички присъстващи и за тях е осигурен безплатен автобус от автогарата в Приморско до парти плажа. Естествено, най-доброто облекло за партито е банският костюм, защото през светлата част от фестивала няма да има ограничения за къпането в кристалната вода на залива.

Alan Fitzpatrick е едно от най-горещите имена на techno сцената в момента. Миналото лято британецът превзе дансинга с убийствения си ремикс върху I Want You на Trus’Мe, а лейбъли като My Favourite Robot и Quartz Records се надпреварваха да издават продукцията му, борейки се с едни от лидерите в жанра Drumcode и Cocoon. За капак, Fitzpatrick изкара и ремикс върху любимото ни Dirty Cash на Stevie V. Така, с цяла торба хитови рилийзи, британецът взриви родната публика по време на едно от най-добрите партита на Metropolis през изминалата 2014 – Goodbye Summer и започна новата 2015 на върха на всички възможни класации. В момента, Alan Fitzpatrick използва всяка свободна минута от препълнената си програма, за да разработва live act, който обещава да представи до края на годината. Партита на Metropolis обаче, обикновено крият изненади и нищо чудно да станем свидетели на специална предпремиера.

В тази връзка не бихме пренебрегнали и способността на Metropolis да посочват бъдещите герои на techno сцената. Mиналогодишнoтo изданиe на Future Heroes представи младата италианска надежда на Cocoon – Ilario Alicante, а няколко месеца по-късно името му влезе в line-up-ите на всички major techno фестивали. И така до днес, когато Ilario Alicante оглави и line-up-a на Insomnia 2015.

От родна страна, в рамките на 24-часовият techno маратон на сцената на Insomnia ще се качат Jasen Petrov, Steven, Smurf, Beno-San, Dark Pressure, EV, Ivo Graves, Mikkah, Miss Lidiya, Petar, Peter Kanev, Shade, Sono, Stein, ValEx, Vityaz, Ziggy и Zimone. Освен бански и билет, друго май няма да ни трябва…

Цените на билетите ще останат 30 лева до деня на партито, така че ако не сте си купили все още, побързайте да го направите в мрежата на Eventim или с един клик от бутона по-долу. Timetable и музика, с която да подгреете, можете да откриете във Facebook страницата на събитието.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Elegantly Wasted с Vera на 12-ти февруари

Нашите приятели от Elegantly Wasted продължават със силните събития през този сезон. Празненствата по случай Трифон Зарезан и Денят на влюбените започват два дни по-рано в Elegantly Wasted Studio, а специалният гост на партито и този път идва от Германия.