By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

10 YEARS DIYNAMIC MUSIC (LABEL FEATURE)

Details

Labels:

Кратък видео feature посветен на 10-годишнината на лейбъла на Solomun – Diynamic Music с участието на Stimming, Kollektiv Turmstrasse и други. Филмът е заснет от Telekom Electronic Beats.

More from bassline.bg

RANCIDO В СОФИЯ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА АФРИКА

На 28-ми май, Soul Fiction и Ubuntu Messengers обединяват сили, за да отпразнуваме Световния ден на Африка. Очаква се празник на сетивата под формата на разнообразна дневно-вечерна програма, която ще се пренесе на изцяло клубно ниво в по-късните часове, заедно с едно от най-актуалните и интересни имена на afro-house и deep house сцената в Холандия – младият и перспективен DJ и продуцент Rancido.

Blondish
Blond:ish – Woomoon Ibiza 2016

Blond:ish – Woomoon Ibiza 2016

Почти тричасов запис от сета на Blond:ish от WooMoon Ibiza партито състояло се на 31-ви август тази година. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=21052&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);