By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

10+ SONAR FESTIVAL 2016 PODCASTS

The biggest Sonar Festival 2016 Podcast Collection Last update: 08.07.2016

Details

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Все още сме под въздействието на магията наречена Sonar Festival и кажи-речи вече седмица сме подвластни на сетовете и концертите, които чухме и видяхме.

Представяме ви пълни записи на част от тях – The Black Madonna, Ed Banger Records House Party, Kenny Dopе, Howling LIVE, James Blake LIVE, Matias Aguayo LIVE, Kerri Chandler, Kölsch LIVE, Eats Everything, Coyu, Paco Osuna и Ben UFO b2b Helena Hauff. Като бонус ви представяме и запис от dotUP партито на Richie Hawtin, което се състоя ден преди началото на Sonar Festival в Барселона. Линковете към тях, вижте в карето отстрани.

Нашата Sonar Festival 2016 подкаст колекция може да се окаже и най-голямата такава, като ще се опитаме да ъпдейтваме в следващите няколко седмици с други миксове от фестивала. Към тях прибавяме и специалните промо миксове от поредицата Sounds of Sonar на Paco Osuna, Mele & Monki и Coyu които също не са за изпускане.

Видеозаписи на някои от миксовете и концертите, както и всички подробности около изминалото издание на Sonar 2016 в Барселона, можете да видите в нашето Festival Review: Sonar Festival 2016.

More from bassline.bg

SIMOON

Simoon е в музикалния бизнес от 15-годишна възраст, когато за пръв път осъзнава, че музиката е неговата страст. Той започва да миксира вкъщи и се развива в различни направления на електронната музика.