fbpx

Блогът e-Music-Bulgaria става e-music.bg

Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg

Details

 
Coda Radio – Do Granicata Na Vireene – Square
 

Създателят на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg – Филип Ферфериев, представи новият уебсайт на платформата за електронна музика и музикални технологии e-music.bg. Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога, в отговор на нарастналия интерес към него и промените в идеологията му от последните две години.

От сега нататък, новите статии ще се публикуват на e-music.bg. Всички статии, писани до момента, ще останат достъпни и налични както в стария блог, така и в новата платформа. Освен тях, в нея ще намерите и нова полезна информация, ще бъдат добавени нови секции. Ще бъдат поместени линкове към друга важна част от обновяването – Facebook страница, чрез която ще можете да следите по-лесно информация за нови публикации и интересни новини. Авторите планират да развият и YouTube канал, в който ще имате достъп до тематични и tutorial видеа, прилежащи към съответни публикации.

Е-Music е блог за електронна музика, музикални технологии и музиката като процес, емоция, изживяване, начин на мислене и път. В блога ще прочетете и публикации на следните теми: ревюта на софтуерни и хардуерни продукти, интервюта, новини, интересни факти и полезна информация, както и ще намерите обучителни материали от типа на how-to и тюториали. Блогът е създаден през 2015 от Филип Ферфериев, който e привърженик на електронното звучене от вече повече от две десетилетия. Идеята за блога идва спонтанно, като иска все повече и повече българи да получат инфрмация от света на елeктронната музика и технологиите на роден език. Не след дълго към него се присъединява и Венцислав Иванов. Двамата обединяват усилия и започват да разширяват обхвата на блога с различни теми и материали, включително и интервюта на български артисти и продуценти.

От началото на 2016, bassline.bg стартира партньорство с Е-Music, благодарение на което успяхме да разширим обхвата си и да развием TECH раздела на сайта.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Panasonic представиха новия Technics SL-1200G

Panasonic представиха новата си серия грамофони Technics SL-1200G, която ще излезе на пазара през лятото на тази година. Първоначалните планове на компанията бяха да пуснат грамофоните още през лятото на 2015, а от тогава до сега, това е и първият подробен поглед към нов модел и по-конкретно към SL-1200G.

Stems форматът на NI е вече факт

На 3-ти август бе официалния старт на новия аудио формат, разработен от Native Instruments – Stems. Stems е файлов формат от отворен тип, който дава възможност на DJ-ите да контролират 4 различни музикални елемента от едно парче –

LANDR с нововъведения в сферата на мастеринга

Светът се променя, музиката и технологиите също. А говорим ли за технологии, то те са направили възможно в днешно време хората на изкуството да създават и споделят музикалните си творби бързо и лесно с опцията това да се случва самостоятелно и в пълна независимост за самият артист.