Блогът e-Music-Bulgaria става e-music.bg

Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg

Details

 
Coda Radio – Stay Focused – Square
 

Създателят на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg – Филип Ферфериев, представи новият уебсайт на платформата за електронна музика и музикални технологии e-music.bg. Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога, в отговор на нарастналия интерес към него и промените в идеологията му от последните две години.

От сега нататък, новите статии ще се публикуват на e-music.bg. Всички статии, писани до момента, ще останат достъпни и налични както в стария блог, така и в новата платформа. Освен тях, в нея ще намерите и нова полезна информация, ще бъдат добавени нови секции. Ще бъдат поместени линкове към друга важна част от обновяването – Facebook страница, чрез която ще можете да следите по-лесно информация за нови публикации и интересни новини. Авторите планират да развият и YouTube канал, в който ще имате достъп до тематични и tutorial видеа, прилежащи към съответни публикации.

Е-Music е блог за електронна музика, музикални технологии и музиката като процес, емоция, изживяване, начин на мислене и път. В блога ще прочетете и публикации на следните теми: ревюта на софтуерни и хардуерни продукти, интервюта, новини, интересни факти и полезна информация, както и ще намерите обучителни материали от типа на how-to и тюториали. Блогът е създаден през 2015 от Филип Ферфериев, който e привърженик на електронното звучене от вече повече от две десетилетия. Идеята за блога идва спонтанно, като иска все повече и повече българи да получат инфрмация от света на елeктронната музика и технологиите на роден език. Не след дълго към него се присъединява и Венцислав Иванов. Двамата обединяват усилия и започват да разширяват обхвата на блога с различни теми и материали, включително и интервюта на български артисти и продуценти.

От началото на 2016, bassline.bg стартира партньорство с Е-Music, благодарение на което успяхме да разширим обхвата си и да развием TECH раздела на сайта.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

SeeMe 8 през декември със специален гост KiNK

Българската музикална индустрия отново се събира на музикалната конференция SeeMe на 2-ри и 3-ти декември в Sofia Live Club. Фокусът на конференцията тази година ще бъде върху индентифицирането и споделянето на успешните бизнес модели в българската музикална индустрия, свързани с реализация на продукти и услуги както на територията на България, така и в областа на музикалния експорт.