fbpx

Блогът e-Music-Bulgaria става e-music.bg

Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg

Details

 
Loud’N’Queer
 

Създателят на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg – Филип Ферфериев, представи новият уебсайт на платформата за електронна музика и музикални технологии e-music.bg. Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога, в отговор на нарастналия интерес към него и промените в идеологията му от последните две години.

От сега нататък, новите статии ще се публикуват на e-music.bg. Всички статии, писани до момента, ще останат достъпни и налични както в стария блог, така и в новата платформа. Освен тях, в нея ще намерите и нова полезна информация, ще бъдат добавени нови секции. Ще бъдат поместени линкове към друга важна част от обновяването – Facebook страница, чрез която ще можете да следите по-лесно информация за нови публикации и интересни новини. Авторите планират да развият и YouTube канал, в който ще имате достъп до тематични и tutorial видеа, прилежащи към съответни публикации.

Е-Music е блог за електронна музика, музикални технологии и музиката като процес, емоция, изживяване, начин на мислене и път. В блога ще прочетете и публикации на следните теми: ревюта на софтуерни и хардуерни продукти, интервюта, новини, интересни факти и полезна информация, както и ще намерите обучителни материали от типа на how-to и тюториали. Блогът е създаден през 2015 от Филип Ферфериев, който e привърженик на електронното звучене от вече повече от две десетилетия. Идеята за блога идва спонтанно, като иска все повече и повече българи да получат инфрмация от света на елeктронната музика и технологиите на роден език. Не след дълго към него се присъединява и Венцислав Иванов. Двамата обединяват усилия и започват да разширяват обхвата на блога с различни теми и материали, включително и интервюта на български артисти и продуценти.

От началото на 2016, bassline.bg стартира партньорство с Е-Music, благодарение на което успяхме да разширим обхвата си и да развием TECH раздела на сайта.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Richie Hawtin – Electronic Beats TV Listen!

Electornic Beats TV представя кратко документално видео, което показва работата на Richie Hawtin по новият му албум From My Mind To Yours, който ще излезе на 11-ти декември през Plus 8.