ЗАПОЧНА ГЛАСУВАНЕТО ЗА RA TOP DJS 2015

От 24 до 27.11. 2015, можете да гласувате за любимите си DJs и Live Acts за 2015.
TAGS:

От днес, 24-ти ноември, започна гласуването за годишната класация на Resident Advisor за Top 100 DJs и Live Acts на 2015. Гласуването ще продължи до петък, 27-ми ноември в 12:00 на обед.

Гласуването отново е възможно само за регистрирани потребители, а изборът на артисти е обвързан с потвърдено присъствие в събитията листнати в портала. Целта е максимално прозрачен избор и реалистични крайни резултати.

И тази година, може да следите на живо гласовете на потребителите от live feed-a в страницата за гласуване. От Resident Advisor напомнят, че е добре да правите разлика между DJ и Live Act, преди да дадете своя глас. Традиционно, можете да предложите до 5 имена в категория Top 100 DJs и до 5 имена в категория Top 100 Live Acts.

Може да гласувате и през мобилното приложение на портала – RA Guide. За целта трябва да update-нете приложението до последна версия, която от днес е налична за всички iOS устройства.

За съжаление, трябва да отбележим, че редица български промоутъри не са листнали събитията си в Resident Advisor, което до известна степен затруднява гласуването за някои от артистите, гостували у нас. Това се отразява на възможността за наистина честно гласуване и реално прибавя точки за други събития, които най-вероятно ще изберете, за да можете да дадете гласа си.

Гласувайте за любимите си DJs и Live Act на 2015 тук.

coda-metropolis

Leave a Comment