НОВОТО “ПО-ЪНДЪРГРАУНД” ЛИЦЕ НА YALTA CLUB?

TAGS:

Mиналата седмица в страницата на Yalta Club във Facebook се появи пост с видео от последното парти на Takeover с Paco Osuna, което се състоя в Room 2. Видеото бе придружено от тийзър текст, според който изминалото парти “разкрива все повече от нашите идеи за развитието на YALTA CLUB през 2016-та”. Това, което лично нас ни заинтиргува най-много е продължението на поста, което гласи:

Партито с Paco Osuna показа онова ново лице на клуба, което издирвахме отдавна – по-ъндърграунд, заобиколени от истински фенове на музиката и без излишно напрежение.

Към момента единствената потвърдена и сигурна информация е, че след 15-ти януари, когато е прощалното и последно парти в Room 1 с Ricardo Villalobos, цялата програма на Yalta Club ще се състои в Room 2 и както е видно тя ще бъде изцяло “нова”, “по-ъндърграунд” и таргетирана към “истинските фенове на музиката”.

Години наред клубът беше сцена за изява на едни от най-комерсиалните имена в dance музиката и неведнъж беше подлаган на критика, заради предвидимия буукинг. Според нас промяната започна с партита Elevate, които с времето еволюираха в Takeover и които откровенно харесваме и подкрепяме.

Ние винаги сме били скептични към определението “ъндърграунд”, когато става въпрос за бизнес начинания. Като медиа обаче, която претендира, че се опитва да отразява тъкмо тази страна на dance музиката, ще следим с интерес развитието на нещата.

coda-metropolis

Leave a Comment