TEN WALLS С ДВОЕН АЛБУМ ОЗАГЛАВЕН QUEEN

Artist:
Label:

Ако сте от редовните ни читатели то със сигурност информацията за двойния албум на Ten Walls за вас няма да е новина, макар в момента всички медии да ви информират за това. Още в края на март 2016 bassline.bg ви разкри работата на Marijus Adomaitis по дебютният му двоен албум като Ten Walls. Информацията вече официално е потвърдена, при това с достатъчно подробности.

Дебютният албум на Ten Walls ще съдържа общо 24 парчета разпределени в два диска и ще носи заглавието Queen. Официалната дата на рилийза е 15-ти март и ще излезе през лейбъла Runemark. Албумът ще включва колаборации с вокалистите Jonatan Bäckelie, Monika Liu и ALX, пианиста Petras Geniušas, чело виртуоза Vytautas Sondeckis, бас китариста Domas Aleksa, барабаниста Marijus Aleksa и струнен оркестър с диригент Ričardas Šumila.

Албумът ще се появи близо 2 години след скандалният хомофобски коментар на Adomaitis във Facebook, който предизвика вълна от възмущение сред почитателите на dance музиката и бе причината за отпадането му от line-up-ите на няколко фестивала и оттеглянето му от сцената за няколко месеца.


TRACKLIST

CD 01:
01. Rhapsody
02. Resurrection
03. 1983 feat. Domas Aleksa
04. Adi
05. Age Old Pain feat. Jonatan Backelie
06. When Muses Return
07. Power feat. ALX
08. Experiencing Various Embodiments feat. Petras Geniusas
09. The Three Gunas
10. Menuet
11. Snowing On Ravel
12. Age Well feat. Jonatan Backelie
13. Her Beauty

CD 02:
01. Observing
02. Still Waiting
03. Trevor C. Belmont
04. Italo
05. Rocky
06. Balboa
07. Transition
08. Next Station
09. Chains And Shackles
10. Dvylika Broliu Juodvarniais Lakstanciu
11. Outro


coda-metropolis300

Leave a Comment