BLOND:ISH С ДЕБЮТЕН АЛБУМ ЗА KOMPAKT

Artist:
Label:

Дебютният албум на дамското дуо Blond:ish ще носи заглавието Welcome To The Present и ще се появи на 23-ти октомври от Kompakt.

Канадките Anstascia D’Elene и Vivie-Ann Bakos получиха заслужено внимание през 2012 след излизането на EP-то им Lovers In Limbo, издание именно на Kompakt. Работата им с лейбъла продължи, а звученето им постепенно се трансформира от tech-house към psychedelic, прибавяйки занчително количество източни вдъхновения. Тъкмо това бяха и основните впечатления от изключителния сет, който двете спретнаха в началото на юни, когато гостуваха у нас заедно с Deep Dish на първото издание на Airborn. Такива са и впечатленията от първият сингъл – Endless Games, който се появи официално на 31-ви юли заедно с ремикс от Patrice Baumel.

От Kompakt казват, че 11-те парчета в Welcome To The Present “ще ни поведат на пътешествие, което ще ни отдалечи от комфортната зона на клубната музика”. Ние обаче, не сме особено сигурни дали искаме точно това. Все пак, притаяваме дъх и започваме да броим оставащите точно 2 месеца до появата на Welcome To The Present.


TRACKLIST

01. Shy Grass
02. Los Pensamientos
03. Lucy’s Affair
04. Endless Games
05. Nada Brahma
06. Moonvalley
07. Velvet Wave
08. Myein Caravan
09. Jupiter & Jaguar
10. Inner Jungle
11. It Starts Now


coda-metropolis300

Leave a Comment